július 2021
H K SZ CS P SZ V
28 29 30 1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31 1
cURL extension is not available on your server

 

 

TÁMOP

Társadalmi Megújulás Operatív Program

 Bővebben...

 

 

Mindannyian tudjuk, hogy a hatékony együttműködés érdekében törekedni kell jó csapatszellem, derűs munkahelyi légkör kialakítására. Jó teljesítményt általában az erős és konfliktusmentes csoportok nyújtanak.

Egy csoport akkor erős, stabil és jó szellemű, ha a tagok között sokrétű, megfelelően differenciált, ugyanakkor nyílt és elfogadó kapcsolatok alakulnak ki, így mindenki tudja, hogy mit várhat el a másiktól, és egymás megítélésében is objektívebbek leszünk.

 

Bővebben...

 

 

A projekt keretében kistérségi szinten lehetőségünk nyílt közösségi munkás és önkéntes koordinátor képzésben is részt venni a családsegítő szolgálat munkatársaival közösen.

A képzés célja a kistérség településeinek személyes ellátást nyújtó szociális szolgáltatásainak minőségi javítása a közösségi munka módszereivel és önkéntes tevékenységgel, ezen keresztül a helyi társadalmak integráltságának növelése, aktív, a munkaerőpiacon sikerrel boldoguló állampolgárok számának gyarapítása.

 

Bővebben...

 

 

A pályázat lebonyolításában a családsegítő és gyermekjóléti szolgálat munkatársai közösen vettek részt.

A Balmazújvárosi Kistérségben a magas gondozotti létszámból eredően és az esetek súlya miatt a családgondozók leterheltsége magas, szakmai ártalomként jelentkezik a kiégés, ezt lenne hivatott megelőzni a szupervízió, melyet a 15/1998. (IV.30.) NM rendelet alapján biztosítani kell a családgondozók részére.

 

Bővebben...

 

 

A projekt lehetőséget adott arra, hogy olyan generációs programokat szervezzünk a négy település helyi igényeihez, adottságaihoz igazodva, ahol a fiatalok az idősek révén felfedezhetik saját gyökereik gazdagságát: általuk tanulják meg az életüket felelősségteljesen megtervezni, és általuk sajátítják el azt a képességet, hogy azt értékeljék, ami valóban értékes és el nem múlik.

 

Bővebben...

 
További cikkeink...