Hungarian
Ma 2024. június 18., kedd, Arnold és Levente napja van. Holnap Gyárfás napja lesz.
  • eh1.jpg
  • eh2.jpg
  • eh3.jpg
  • eh4.jpg
  • eh5.jpg
  • eh6.jpg
  • eh7.jpg
  • eh8.jpg
június 2024
H K SZ CS P SZ V
27 28 29 30 31 1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
Felhasználó regisztráció
A regisztrációhoz meg kell adnia a titkos szót! Aztán egy e-mailt fog kapni, mellyel megerősítheti regisztrációját. Kulcsszó:

Belépés
Jelenleg: a modernizációs képzés résztvevői számára elérhető!!! **************************Látogatók száma
MaMa1
TegnapTegnap11
Ezen a hétenEzen a héten12
Ebben a hónapbanEbben a hónapban252
ÖsszesenÖsszesen98127
IP-cím:3.236.142.143

 

Átlépés Balmazújváros

Város Önkormányzatának

hivatalos honlapjára!

Köszöntjük a Humán Szolgáltató weboldalán!

 

 

Tisztelt Látogató!

 

Nagy szeretettel üdvözlöm honlapunkon! Engedje meg, hogy röviden bemutassam intézményünket, a Balmazújvárosi Kistérség Humán Szolgáltató Központot!

2009. májusában, a jogelőd Családsegítő és Gyermekjóléti Szolgálat, valamint a Szociális Szolgáltató Központ egyesítésével és átszervezésével jött létre az az intézményi forma, amely a Balmazújvárosi Kistérségben koordináltan látja el a jogszabályban meghatározott közfeladatokat. Ezek: szociális ellátás, családvédelem, gyermekvédelem és ifjúságvédelem. Intézményünk, típusából adódóan szociális alapellátásokat és gyermekjóléti szolgáltatást nyújt.

Szociális alapellátásaink az alábbiak:

- étkeztetés,
- házi segítségnyújtás,
- jelzőrendszeres házi segítségnyújtás,
- nappali ellátás - idősek klubja,
- támogató szolgáltatás,
- közösségi ellátások,
- családsegítés.

 

Gyermekjóléti szolgáltatásaink pedig a következőek: gyermekjóléti szolgálat; helyettes szülői tevékenység.

 

Az itt felsoroltakból kifolyólag tevékenységi körünk szerteágazó, átfogó és óriási felelősséggel járó. Balmazújváros, Hortobágy, Egyek és Tiszacsege közigazgatási területén e munkát színvonalasan, folyamatosan ellátni lehetetlen volna olyan lelkes, szakmailag felkészült és maximálisan elkötelezett szakember gárda nélkül, amellyel a Humán Szolgáltató rendelkezik. Számomra, s valamennyi kollégám számára is elsődleges szempont, hogy ellátottjaink, ügyfeleink, s mindenki, aki igénybe veszi szolgáltatásainkat találjon nálunk igazi segítségre, érezzen biztonságot és nyugalmat, egyszóval elégedettség töltse el. Ez nem könnyű feladat, különösen a jelenlegi gazdasági helyzetben. Éppen ezért különösen büszke vagyok azokra az eredményekre - legyenek apró személyes sikerek vagy jelentős előrelépést hozó nyertes pályázatok -, amelyeket az elmúlt években kiváló csapatmunkával elértünk. A szociális ellátások területe az elkövetkezendő években várhatóan felértékelődik. Ez egy felelős vezető számára elsődlegesen feladatnövekedést jelent. Azonban bizakodva tekintek a jövőbe, mert tudom, hogy képesek leszünk megbirkózni az akadályokkal, s a humán szolgáltatások színvonala ezután sem fog csökkenni kistérségünkben.

 

Végül engedje meg, hogy mindkét tagintézményünk, az Életház és a Liget Közösségi Ház dolgozói nevében is köszöntsem Önt, és felajánljam segítségünket az alábbi területeken, a teljesség igénye nélkül:

szenvedélybetegek nappali ellátása; közösségi pszichiátriai szolgáltatás; otthoni és rehabilitációs intézményi ellátás; házi segítségnyújtás; családsegítés; szociális étkeztetés; egyéb szociális és gyermekjóléti szolgáltatások; támogató szolgálat; jelzőrendszeres házi segítségnyújtás.

 

Amennyiben felkeltettük érdeklődését, vagy konkrét információkat keres, kérem lépjen be, használja a felül és oldalt található menüpontokat! Vagy próbálja ki főlapunkon a Keresés funkciót, rögtön az Eseménynaptár mellett! Ez is jól működik. Írja be a keresett szót vagy a találatok szűkítéséhez a kifejezést, pl. "házi segítségnyújtás", és válassza ki a találati listából az Önt érintő oldalt! De érdemes betekintenie gazdag Képgalériánkba is. Ha még nem járt oldalainkon és kevés az ideje, használhatja a Honlaptérkép menüpontot a felső menüben.

Örülünk, hogy benézett hozzánk! Töltse kellemesen és hasznosan idejét!

 

 

Figéné Nádasdi Ágnes
intézményvezető

 

 

 

* (Az optimális megjelenítéshez 1024x768-as felbontást javaslunk!) *